Ezúton tájékoztatjuk meglévő és új ügyfeleinket, az Act Partner Stratégia Kft.  megszünteti webhosting/VPS szolgáltatásait 2017. április 1-jétől. A korábban Act Partner Stratégia Kft. -val kötött webhosting/VPS szolgáltatásra vonatkozó szerződésben rögzített jogokat és kötelezettségeket 2017. április 1-jétől  egy másik szolgáltató, Bakos Attila (tel.: +36-30-298-9827, email: info@turbohosting.hu) vállalta át.

A jogi személyiségben történt változás nem érinti a meglévő és az új ügyfeleink számára eddig nyújtott szolgáltatás minőségét. A szolgáltatás zavartalanul és szünetmentesen fog üzemelni.

Budapest, 2017. március 30.

Read More


Üdvözöljük az Act Partner Stratégia  kft által üzemeltetett TurboHosting honlapján! Cégünk weblapkészítéssel és hostingal, hálózattelpíttéssel, on/off-line rendezvények szervezésével/események szervezésével foglalkozó fiatalok által alapított, dinamikusan fejlődő vállalkozás. Szolgáltatásaink egyik legfontosabb területe a web- és biztonsági- tárhely, domain, valamint virtuális gépek biztosítása, melyet külön weboldalon, TurboHosting.HU oldalon üzemeltetünk. Célünk. hogy versenyképes feltételekkel megbizható szerverszolgáltatást nyújtsunk vállalkozások illetve magánszemélyek részére az egyre növekvő tárhelyigények kielégítése érdekében. Szolgáltatásaink lehetővé teszik, hogy ügyfeleink a nap 24 órájában korlátlan adatforgalom mellett az egyes dícsomagoknak megfelelő tárhelykapacításhoz hozzáférjenek.

Read More